Menü

éttermünk környezete

Szeretettel köszöntjük Kedves Vendégeinket!

Bemutatkozik az átalakított és időről-időre megújuló Expressz Pizza Spagetti Ház és Étterem
 
A Nagyerdő csendes kis utcájában igazi kikapcsolódás várja az ízélményekre vágyókat! Visszatérő és új vendégeink bizonyítják számunkra, hogy az 1998-ban alapított konyhánknak, futárszolgálatunknak, és a 2003-ban nyílt éttermünknek helye van a debreceni életben és mindennapokban.

éttermünkÉteleink nemesen egyszerűek, ám szakácsaink különleges odafigyeléssel készítik a friss alapanyagoktól egészen a tálalásig, míg felszolgálóink szívvel-lélekkel valóban vendégül látják a hozzánk érkezőket! A rohanó hétköznapokban ízletes menüs étkeztetéssel állunk rendelkezésetekre!

Megint idősebb lettél egy évvel? Hosszú évek kemény munkáját, a diplomádat ünnepelnéd?  Egy hét múlva férjhez mész vagy megnősülsz? Éttermünkben széppé és emlékezetessé tesszük számodra ezeket a pillanatokat! Igény szerint zártkörű rendezvényeket bonyolítunk max. 30-34 fős helyiségeinkben. Tavasztól őszig működő teraszunk (kb. 18 fő)  kellemes,nyugodt hangulatával csábít.

Debrecen területén ingyenes házhoz szállítással állunk rendelkezésetekre!
éttermünk kedves kiszolgálással(Lenc telep, Nagy Sándor telep és külvárosi kertségek esetén egyeztetés telefonon!)

Kitűzött célunk mindig tökéletes gasztronómiai élvezetet nyújtva kedves kiszolgálással vendégül látni a hozzánk betérőket!

Látogass el hozzánk minden nap, hogy élvezd a tegnap ízeit, tegnapelőtti árakon!


Szeretettel várjuk Kedves Vendégeinket!